Disclaimer

- Karé Accountants -
Disclaimer

- Karé Accountants -DISCLAIMER


De verstrekte informatie is van algemene aard en kan niet worden aangemerkt als een juridisch, financieel, accountancy,  fiscaal of ander beroepsmatig advies in een concrete situatie. Derhalve dienen op grond van deze informatie geen handelingen te worden verricht zonder deskundig advies. Voor onze diensten en adviezen kunt u uiteraard contact opnemen met de professionals van Karé. 

Ondanks de constante zorg en aandacht die Karé aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Karé garandeert niet dat de daarop verstrekte informatie te allen tijde compleet, actueel en/of accuraat is en/of dat de website te allen tijde toegankelijk is en/of vrij is van virussen en/of andere schadeveroorzakende programmatuur.

Gezien het bovenstaande accepteert Karé geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade door gebruikmaking van de informatie die op deze website is verstrekt en/of door het bezoeken van deze website,

De inhoud van websites die door middel van een link zijn verbonden aan de website van Karé is niet door karé gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden, noch heeft Karé de controle over deze inhoud. Karé accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze aan de website van Karé gelinkte websites.


Karé Accountants leert u en uw onderneming graag kennen!
Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Karé Accountants leert u en uw onderneming graag kennen!
Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
CONTACT

Karé BV
Karen van Eldonk
Mob: 06 - 53 23 68 01
Email: karen@karebv.nl


SOCIALMEDIAKWALIFICATIES